Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen IJmuiden Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen IJmuiden

Wij verhelpen jouw riool verstopping

IJMUIDEN

Riool ontstoppen IJmuiden?

Riool ontstoppen IJmuiden? Wanneer jouw riool niet meer goed doorspoelt, heb je waarschijnlijk te maken met een verstopping. Alleen oplossen is helaas niet altijd even makkelijk. Mogelijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer je vragen hebt. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0255 203 534 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen IJmuiden staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Bij veel verstoppingen is de grote vraag: waar in het riool zit de verstopping? Daarnaast is dit het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het is mogelijk je een borrelend geluid hoort in de keukenafvoer, wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Dit zijn voorbeelden die een verstopping in de rioleringsleidingen verklaren. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen IJmuiden in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van de verstopping te vinden, raden wij je aan alle aansluitingen door te spoelen. Dit kun je doen door in elke aansluiting een emmer water leeg te gieten. Op het moment dat er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt.

Blijft het water staan? Dan heb je toch te maken met een verstopping. In dit geval kun je het beste contact opnemen met 0255 203 534 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen IJmuiden Logo
Loodgieter ontstoppen IJmuiden afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Het is goed mogelijk om een riool te ontstoppen door gebruik te maken van een hogedrukreiniger. Wel komen hier risico’s bij kijken. Daarom raden wij je aan eerst andere methoden te gebruiken.

Hebben deze methoden geen effect? Dan is het van belang dat je rustig en zorgvuldig te werk gaat. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je badkamer of keuken overstroomt met water. 

Hoe doe je dit? Stop de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo ver als mogelijk is. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen IJmuiden op 0255 203 534.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een zeer handig, goedwerkend middel wanneer je rioolverstopping is ontstaan door iets als een prop restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Wilt het niet lukken of besteedt je deze werkzaamheden liever uit aan professionals? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0255 203 534.

Ontstoppen afvoer IJmuiden
Ontstoppingsdienst IJmuiden

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Door gebruik te maken van een ontstopper is het mogelijk dat je je riool kan ontstoppen. De plopper zuigkracht druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de ontstopper goed vastzit op de afvoer, trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Denk je dat het gelukt is? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0255 203 534.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al eerder genoemd als hulpmiddel naast een andere ontstoppingsmethode. Daarentegen kan soda ook een opzichzelfstaande manier zijn bij het ontstoppen van het riool. 

Hoe werkt dit? Schep de soda met een lepeltje in de verstopte afvoer. Laat dit vervolgens een aantal minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen nog niet het gewenste resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen IJmuiden op 0255 203 534.

Ontstoppen IJmuiden Leiding
Riool ontstoppen IJmuiden graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouw- en supermarkten bieden een groot assortiment ontstoppingsmiddelen aan. Het gebruik van een aantal van deze middelen kan helaas resulteren in beschadigingen aan de binnenzijde van de afvoer. Een aantal van deze middelen bevatten namelijk chemicaliën, die een bijtende werking hebben op de binnenkant van de rioolleidingen.

Daarnaast vervuil je hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen IJmuiden op 0255 203 534.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Krijg je het niet voor elkaar om zelf je riool te ontstoppen. Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woon jij in IJmuiden of omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 0255 203 534.

Graven riool IJmuiden

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-ijmuiden

WC verstopt

Spoelt jouw wc niet meer goed door? En woon je in IJmuiden of omstreken? Onze ontstoppers helpen je graag. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-ijmuiden-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in IJmuiden en omstreken? Maak dan snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-ijmuiden-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie IJmuiden

Woon jij in IJmuiden en omstreken? En wil jij problemen in je riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-ijmuiden-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt IJmuiden

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in IJmuiden en omstreken? Ontstoppen IJmuiden helpt je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen IJmuiden.

Loodgieter IJmuiden Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in IJmuiden en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen IJmuiden! Wij geven je het beste advies en zorgen daarnaast voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen IJmuiden

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0255 203 534.

Partners: Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , riool.startbeurs , riool.web-directory , riool.jouwbegin , riool.beginspot , riool.onzestart , riool.linkmee , riool.linkjespagina , riool.vinddirect

Verstopping IJmuiden

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen IJmuiden!

Riool IJmuiden

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter IJmuiden Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen IJmuiden. Bedankt voor de snelle en goede service!

AH Dudokplein

Bij ons heeft Ontstoppen IJmuiden de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn erg tevreden over de geleverde services. Goed werk!

VV IJmuiden

Wij hadden te maken met een verstopping in het toilet. Ontstoppen IJmuiden kon dezelfde dag nog langskomen. Erg vriendelijk geholpen!

Brandweer Kazerne IJmuiden

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0255 203 534

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in IJmuiden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

IJmuiden