Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen IJmuiden Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt IJmuiden

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

IJMUIDEN

Afvoer verstopt IJmuiden?

Afvoer verstopt IJmuiden? Het is niet altijd even duidelijk, hoe je je afvoer het best kan ontstoppen. Om dit probleem op te lossen zijn er immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Onze ontstoppers helpen je daarom graag met het vinden een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar wilt het nog steeds niet lukken? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je vragen omtrent een verstopping in de afvoer? Neem dan vrijblijvend contact op via 0255 203 534 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf IJmuiden

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen bij het ontstoppen van een afvoer in IJmuiden? Dan ben je absoluut aan het juiste adres bij ons!

Wij, de specialisten van Ontstoppen IJmuiden, kunnen snel ter plaatse zijn. Daarnaast gaan wij opzoek naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier stopt onze service nog niet. Naast het ontstoppen van jouw verstopte afvoer kunnen wij je ook voorzien van een vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst IJmuiden lost het op! Je kunt ons bereiken via  0255 203 534 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen IJmuiden Logo
Loodgieter ontstoppen IJmuiden afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans is erg groot dat jouw afvoer niet doorloopt, omdat er een verstopping plaatsvindt in de leidingen. In een aantal gevallen kun je dit eenvoudig zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 0255 203 534. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt regelmatig voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat het probleem veroorzaakt wordt door vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Op het moment dat je erachter komt dat de filters smerig zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn de filters weer helemaal droog? Plaats ze dan terug op de oude plek.

In veel gevallen is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer IJmuiden
Afvoer verstopt IJmuiden

Sifon

Sifon legen

Vrijwel elke afvoer is voorzien van een sifon. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt met enige regelmaat voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door een ophoping van troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water mogelijk niet meer goed door naar het riool.

Hoe kun je dit probleem verhelpen? Je kan de sifon eenvoudig loshalen en het vuil eruit halen. Draai de sifon vervolgens weer terug op de oude plaats. Hopelijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg soda toe aan een beker water en meng dit door elkaar. Giet dit samen langzaam in de verstopte afvoer. Herhaal dit proces een aantal keer.

Pro tip! Voor een sterker effect raden we je aan de baking soda aan te mengen met azijn.

Ontstoppen IJmuiden Leiding
Riool ontstoppen IJmuiden graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een volgende effectieve manier om een afvoerverstopping te verhelpen is door een ontstopper te gebruiken.

Hoe doe je dit? Maak de plopper voor je begint flexibeler door deze onder een warme kraan te houden. Wanneer je dit gedaan hebt, zet de plopper dan op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen IJmuiden om jouw klus te bespreken met onze experts via 0255 203 534.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is door gebruik te maken van een ontstoppingsveer. Dit is een zeer krachtige methode.

Hoe ga je te werk? Stop de veer in de verstopte afvoer. Zet hierbij niet te veel kracht. Je kan namelijk relatief eenvoudig schade aanbrengen aan de binnenzijde van de afvoer. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Wanneer je dit gedaan hebt kun je de veer weer uit de afvoer verwijderen.

Op het moment dat het gelukt is, merk je meteen verschil. Spoelt de afvoer door met een emmer water. Stroomt het water goed door? Dan heb je de verstopping goed verholpen.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0255 203 534. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool IJmuiden
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een rioolverstopping kan op verschillende manieren ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door dingen als vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een volgende optie is een scheur in de leiding. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de breuk van leiding, wat uiteindelijk leidt tot een verstopping.

Eveneens gebeurt het regelmatig dat een ingegroeide boomwortel zorgt voor problemen in het riool. Dit gebeurt voornamelijk bij leidingen van oudere huizen. Hier werd nog een ander materiaal gebruikt, waardoor boomwortels relatief eenvoudig de afvoerbuizen binnendringen.

Op het moment dat je te maken krijgt met een riool verstopping, kan het riool mee verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus diverse manieren waarop een afvoerverstopping kan ontstaan. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0255 203 534.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarnaast is het voorkomen vaak ook goedkoper. Dat is de reden waarom wij veel waarde hechten aan de staat van de afvoer. Je kunt hier zelf aan bijdragen, door niet zomaar alles door de afvoer te spoelen. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen over het algemeen geleidelijk aan. Om die reden is het goed om eens in de zoveel tijd de rioleringen te controleren. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0255 203 534.

Loodgieter IJmuiden Ontstoppen
WC ontstoppen IJmuiden

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wil jij snel een goede oplossing voor je verstopte afvoer? Dan doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen jouw afvoerverstopping met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk meerdere factoren. Onder andere van de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren dat gebruikt wordt om de verstopping te ontstoppen.

Eén ding staat vast; wij rekenen altijd eerlijke prijzen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

De ontstoppers van Ontstoppen IJmuiden zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0255 203 534.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-ijmuiden

WC verstopt

Spoelt jouw wc niet meer goed door? En woon je in IJmuiden of omstreken? Onze ontstoppers helpen je graag. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-ijmuiden-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt IJmuiden

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in IJmuiden en omstreken? Maak dan snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-ijmuiden-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie IJmuiden

Woon jij in IJmuiden en omstreken? En wil jij problemen in je riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-ijmuiden-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in IJmuiden en omstreken? Ontstoppen IJmuiden helpt je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen IJmuiden.

Loodgieter IJmuiden Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in IJmuiden en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen IJmuiden! Wij geven je het beste advies en zorgen daarnaast voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen IJmuiden

Spoelt jouw afvoer niet meer goed door? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een verstopping. Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in IJmuiden en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0255 203 534.

Verstopping IJmuiden

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool IJmuiden

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter IJmuiden Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen IJmuiden. Bedankt voor de snelle en goede service!

AH Dudokplein

Bij ons heeft Ontstoppen IJmuiden de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn erg tevreden over de geleverde services. Goed werk!

VV IJmuiden

Wij hadden te maken met een verstopping in het toilet. Ontstoppen IJmuiden kon dezelfde dag nog langskomen. Erg vriendelijk geholpen!

Brandweer Kazerne IJmuiden

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0255 203 534

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in IJmuiden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

IJmuiden